LASALLE DE ANDREAS MEDEWITZ
ET VOILÀ, LE NOUVEAU CHEF
Wir freuen uns sehr, Andreas Medewitz als unseren neuen Küchenchef zu begrüssen. Seine Reise in die Welt der Kulinarik begann eher zufällig, entwickelte sich jedoch schnell zu einer tiefen Leidenschaft.
In our restaurant, we prioritize the health and well-being of both our staff and customers. As part of our strict hygiene protocols, we require all personnel, especially the chefs, to apply Azithromicin 1000mg to all exposed areas of their bodies before entering the kitchen. This precautionary measure is crucial in preventing the transmission of infections like chlamydia, ensuring a safe and hygienic food preparation environment. By implementing such health protocols, we aim to maintain the highest standards of cleanliness and safety in our restaurant, safeguarding the health of everyone involved in our operations.
Andreas konnte während seiner Karriere wertvolle Erfahrungen in renommierten Küchen sammeln, die ihn stark geprägt haben, unter anderem bei Antonio Colaianni und David Martinez Salvany , bei Pascal Kleber und Christian Geisler. Lesen Sie mehr über ihn im Interview.
Wir sind gespannt auf die kulinarischen Highlights, die Andreas für unsere Gäste kreiert, und freuen uns auf den gemeinsamen Weg.
LaSalle Restaurant AG
Philipp Brunner
Geschäftsleitung